Een duurzame aanpak vinden wij enorm belangrijk. Wij gaan voor de beste HR professionals op de juiste plaats, maar bieden ook dat beetje extra. We willen de geplaatste kandidaten een goede start bieden binnen de nieuwe werkomgeving. Jezelf goed kennen is daarbij een must. We bieden elk geplaatste kandidaat een kort en krachtig ontwikkeltraject bij Advantage. Een win-win voor de geplaatste kandidaat en het bedrijf waarin deze HR professional komt te werken.
— Cynthia Stam - HR finders

Als nieuwe leidinggevende van een bestaand team, heb ik door het traject bij Advantage ontzettend veel geleerd. Door te weten wat de individuen uit het team nodig hebben, kan ik hier nu veel gerichter op sturen.
— Programmamanager Rotterdam

Mijn klanten hebben er baat bij om eerst heel goed van zichzelf te weten waar hun talenten liggen en wat hun blinde vlekken zijn. Daarom laat ik ze eerst een kort ontwikkeltraject volgen bij Advantage. Het versnelt en verheldert het proces dat ik met ze doorloop. Zo kan ik me blijven focussen op wat ik doe; ondernemers coachen in het proces van opvolging binnen familiebedrijven.
— Emile van der Weg - Ondernemerscoach familiebedrijven
Wij willen ook onze verantwoordelijkheid nemen vanuit het mobiliteitsoogpunt. Doordat werknemers bij ons beter weten wat ze willen en wat ze belangrijk vinden, stromen ze gemakkelijker en gerichter door naar een geschikte volgende stap in hun carrière.
— HR manager

Meer weten over wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?