Let the adventure begin


Door de ontwikkelprogramma's ontdekken medewerkers waar hun krachten liggen, leren ze wat het is dat zij van hun omgeving nodig hebben, herkennen zij tijdig hun stressgedrag, krijgen ze handvatten voor verandering en hebben ze inzichten in welk type organisatie zij het best gedijen. Hierdoor zijn ze in staat het beste uit zichzelf te halen. 

Door deze inzichten komen medewerkers letterlijk in beweging, maken zij bewustere keuzes,  krijgen zij regie over hun persoonlijke ontwikkeling en leren zij wie ze écht zijn. Dit alles draagt bij aan preventie, duurzame inzetbaarheid, werkplezier, mobiliteit en kwaliteit. 


Wanneer medewerkers beter weten wat hen motiveert, hoe ze aangestuurd willen worden en waar ze energie van krijgen, ben je als werkgever in staat het optimale uit de medewerkers te halen.
— advantage

Organisaties die je voorgingen kwamen bij Advantage met vraagstukken op het gebied van loopbaan, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement, personal branding en individuele coaching.