Advantage Trainingen

Haal het beste uit jezelf en word wie je écht bent. Dat begint bij andere inzichten en jezelf goed kennen. Ontdek hoe jij het beste uit jezelf naar boven haalt en gun jezelf een waardevolle training. We staan voor inhoudelijk sterke trainingen, inspirerende trainers, toffe locaties en voor en een onvergetelijke dag! 

Liever een In-Company training voor jouw team of organisatie? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden met je.

 

Tijd: 10:00-17:00  Locatie: Rotterdam en Delft  Inclusief heerlijke koffie & thee, een lunch en een gezonde energy break.

Tijd: 10:00-17:00
Locatie: Rotterdam en Delft

Inclusief heerlijke koffie & thee, een lunch en een gezonde energy break.

Be in control - de touwtjes terug in handen

(1 dag)

Je herkent het vast; je hebt te veel te doen en te weinig tijd. Door alle druktes lijkt het alsof je jezelf en je dromen een beetje bent kwijtgeraakt. Je komt niet verder in je ontwikkeling of het behalen van bepaalde doelen. No worries! Tijdens deze training leer je weer controle te krijgen over je gedachten en je tijdsbesteding zodat jij je doelen wél kunt behalen. 
 


Tijd : 2 dagen van 10:00-17:00 Locaties: Rotterdam en Delft Inclusief koffie, thee, lunch en energy break.

Tijd: 2 dagen van 10:00-17:00
Locaties: Rotterdam en Delft
Inclusief koffie, thee, lunch en energy break.

Boost je assertiviteit
(2 dagen)

Laat jij je gemakkelijk leiden door wat een ander wil en kom je niet goed voor jezelf op? Wil je jezelf beter presenteren en vasthouden aan je eigen wensen? Dan is deze training een waardevolle stap in je ontwikkeling. Met praktische handvatten til je jouw assertiviteit naar een ander niveau!

 


Tijd: 2 dagen van 10:00-17:00  Locaties : Rotterdam en Delft  Inclusief koffie, thee, lunch en energy break.

Tijd: 2 dagen van 10:00-17:00
Locaties: Rotterdam en Delft
Inclusief koffie, thee, lunch en energy break.

personal branding
(2 dagen)

Herken je het gevoel dat je de kwaliteiten in huis hebt maar dat dit nog niet goed zichtbaar is? Wil leren hoe je jezelf authentiek kan presenteren? Door jezelf te branden hebben anderen beter zicht in waar je zelf goed in bent en kan je je onderscheiden. In deze tweedaagse training gaan we de diepte in over wie je bent, wat je talenten zijn en hoe je jezelf als een brand kan profileren.


Tijd: 2 dagen van 10:00-17:00  Locaties: Rotterdam en Delft  Inclusief koffie, thee, lunch en energy break.

Tijd: 2 dagen van 10:00-17:00
Locaties: Rotterdam en Delft
Inclusief koffie, thee, lunch en energy break.

time management
(2 dagen)

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je werk? Neem je steeds vaker je werk mee naar huis? Ben je het overzicht weleens volkomen kwijt? Je vindt het lastig om een reële planning te maken en prioriteiten te stellen. Dat levert stress op. Het is de hoogste tijd om je vaardigheden op het gebied van timemanagement te verbeteren.