Meet the team

Elke dag mogen we ons bezig houden met de ontwikkeling van mensen. Wat ons betreft bestaat er niks mooiers dan dat. We geloven er in dat een bepaalde mate van zelfkennis enorm bijdraagt aan het optimaliseren van teams en organisaties. Ons team bestaat uit ervaren deskundigen die vernieuwend kijken naar leren en ontwikkelen. 

 
 
IMG_20180105_181116.jpg

laura van velzen - Oprichter advantage

Advantage Coaching & Advies is opgericht door ex-topsporter Laura van Velzen. Ze heeft jarenlang in het Nederlandse team shorttrack geschaatst. Laura weet als geen ander hoe het is keihard te werken aan je doel en wat daar voor nodig is. Ze heeft gewerkt voor Johan Cruijff en heeft veel ervaring opgedaan in coaching en training en werkt als ervaren consultant met de Birkman methodiek.

'Ik kwam teveel mensen tegen die op een bepaalde manier vastliepen in het leven doordat ze zichzelf in de basis niet goed genoeg kende. Het maximale potentieel wordt dus nog lang niet altijd uit een persoon, een team of organisatie gehaald. Dat heeft een enorme weerslag op bijvoorbeeld de duurzame inzetbaarheid en werkplezier. Dit was dé reden om Advantage op te richten.' 
 
IMG_20180105_180914.jpg

Linsey Berkhout - van der vliet - trainer

Linsey is als coach en trainer toegevoegd aan het team. De expertise van Linsey is persoonlijke effectiviteit en agile werken. Ze heeft jarenlange ervaring op het gebied van coaching en training. Daarnaast heeft ze veel werkervaring in de corporate wereld opgedaan bij grote bedrijven als Harley Davidson en PostNL in de (online) marketing. 

'Als trainer en coach help ik inmiddels al jarenlang mensen om beter in hun vel te zitten. Door een sterk inhoudelijk programma, de juiste vragen te stellen en te kiezen voor de juiste werkvormen laat ik mensen tot nieuwe inzichten komen.'
 

We vertellen je graag wat we voor je organisatie kunnen betekenen.